Sponsor

WCUP

We zijn opgetogen om onze nieuwste sponsor voor te stellen: WCUP.

WCUP Sports Nutrition is een Belgisch merk dat wetenschappelijk samengestelde sportvoedingsproducten produceert. Deze producten zijn ontworpen voor gebruik voor, tijdens en na training of competitie. Sinds de oprichting in 1994 heeft WCUP zich gevestigd als een betrouwbare keuze voor nationale en internationale atleten van alle niveaus.

Onze drankpost zal rijkelijk gevuld zijn met deze fantastische, in België gemaakte producten. We zijn ervan overtuigd dat de kwaliteit van WCUP-producten een positieve bijdrage zal leveren aan de ervaring van de deelnemers aan ons evenement.

Maar wie is WCUP precies? WCUP staat bekend om zijn wetenschappelijke benadering van sportvoeding. Ze begrijpen dat elke atleet uniek is en heeft zijn eigen specifieke voedingsbehoeften. Daarom hebben ze een breed scala aan producten ontwikkeld om aan deze behoeften te voldoen. Of je nu een professionele atleet bent die op zoek is naar dat beetje extra om je prestaties te verbeteren, of een amateur die gewoon wilt genieten van je sport, WCUP heeft een product dat bij je past.

We zijn verheugd om met WCUP samen te werken voor ons evenement. We geloven dat hun betrokkenheid niet alleen de kwaliteit van de ervaring voor onze deelnemers zal verbeteren, maar ook de zichtbaarheid van ons evenement zal vergroten. We kijken uit naar een succesvolle samenwerking.

WCUP