Flandrien Super 8 Sponsor

Sponsor

Flandrien Super 8

We zijn verheugd om onze nieuwste sponsor te introduceren: Super 8, een authentiek Flandrien bier dat perfect past bij de sfeer van ons evenement. Bij Gravel Fondo Hageland, geloven we dat elke deelnemer na een uitdagende rit mag genieten van een welverdiende traktatie. Daarom zijn we verheugd om aan te kondigen dat elke deelnemer gratis kan genieten van een Super 8 biertje bij zijn pasta na de rit.

Super 8 is niet zomaar een bier, maar een echt Flandrien bier dat de sfeer van ons evenement perfect weet te vangen. De robuuste en authentieke smaken van dit bier zullen ongetwijfeld bijdragen aan de unieke ervaring die de deelnemers aan ons evenement zullen beleven. Bovendien is de verpakking van Super 8 bier ontworpen met een knipoog naar de wielersport, wat het een ideale match maakt voor ons evenement.

En er is meer. Voor de eerste deelnemers hebben we ook bidons of koerspetten voorzien, bedrukt met het Super 8 logo. Deze unieke items zijn niet alleen praktisch tijdens de rit, maar vormen ook een leuk aandenken aan ons evenement.

Dus aarzel niet en schrijf je in! We kijken ernaar uit om je te verwelkomen bij Gravel Fondo Hageland en samen te genieten van een spannende rit en een verfrissend Super 8 biertje.

Flandrien Super 8
SUPER_8_Flandrien
super-8-flandrien
super-8-super-8-flandrien