Gravel Fondo Hageland 2024

Een Episch Avontuur op de Gravelpaden

Welkom bij de Gravel Fondo Hageland, een spectaculair evenement dat je meeneemt op een onvergetelijke gravelrit door het prachtige Hageland. Deze gravelrit, georganiseerd door gepassioneerde fietsliefhebbers, belooft een avontuurlijke dag vol uitdaging, schoonheid en gezelligheid.

Wat is Gravel?

Gravel, een fenomeen dat steeds populairder wordt in de wereld van het wielrennen, is een unieke discipline die het beste van wegfietsen en mountainbiken combineert. Het draait allemaal om het verkennen van onverharde paden, genieten van de natuur en het ontdekken van nieuwe plekken. Met een gravelbike, een veelzijdige fiets die is ontworpen voor verschillende terreinen, kun je de wereld op een geheel nieuwe manier ervaren.

Het Gravel Fondo Hageland Evenement

Een Avontuurlijke Dag vol Uitdaging en Schoonheid

Op 18 mei 2024 vindt het Gravel Fondo Hageland evenement plaats, een geweldige gelegenheid om jezelf uit te dagen en nieuwe avonturen te beleven. De route van deze gravelrit voert je door adembenemende landschappen, schilderachtige en bekende dorpjes en glooiende heuvels. Het Hageland staat bekend om zijn prachtige natuur en historische bezienswaardigheden, en tijdens de rit zul je hiervan volop kunnen genieten.

Doe Mee en Beleef de Gravel Fondo Hageland

Of je nu een ervaren gravelracer bent of nieuw bent in de wereld van het gravelrijden, de Gravel Fondo Hageland biedt voor iedereen een uitdagende en plezierige ervaring. Dit evenement is de perfecte gelegenheid om nieuwe mensen te ontmoeten, je grenzen te verleggen en je passie voor fietsen te delen.

Schrijf je Snel In

Wil je deelnemen aan de Gravel Fondo Hageland? Schrijf je dan snel in via onze website. . Hier vind je ook alle belangrijke details, zoals de afstanden, starttijden en inschrijvingskosten. Wees er snel bij, want het aantal beschikbare plaatsen is beperkt!

Verschillende Afstanden

Voor de Gravel Fondo Hageland hebben we verschillende afstanden om aan ieders behoeften te voldoen. Of je nu graag een korte en intensieve rit wilt maken of liever wat langer op de fiets zit, er is een afstand die perfect bij jou past.

65 km Route

De 65 km route is ideaal voor beginners en degenen die graag op een rustig tempo willen genieten van de prachtige omgeving. Deze route neemt je mee door pittoreske dorpjes en biedt een voorproefje van het gravel rijden.

110 km Route

Voor de avonturiers onder ons is er de 110 km route, een ware test van uithoudingsvermogen en doorzettingsvermogen. Deze route voert je door het prachtige Hageland en biedt een mix van gravelwegen en landelijke wegen.

Gravelplezier en Gezelligheid

Naast het gravelrijden draait de Gravel Fondo Hageland ook om plezier en gezelligheid. Onderweg zul je talloze mede-gravelfietsers ontmoeten en kun je genieten van de sfeer van kameraadschap en enthousiasme. Na de rit kun je ontspannen en napraten met andere deelnemers onder het genot van heerlijk eten en drinken.

Conclusie

Ben je klaar voor een uniek gravelavontuur in het prachtige Hageland? Schrijf je dan vandaag nog in voor de Gravel Fondo Hageland en maak deel uit van dit epische evenement. Ontdek nieuwe paden, geniet van adembenemende uitzichten en beleef een onvergetelijke dag vol gravelplezier. We hopen je binnenkort te verwelkomen op de Gravel Fondo Hageland!