Gravel Fondo Hageland

Ondanks het droevige weer komen de aanmeldingen vlot binnen. We hebben inmiddels ook deelnemers uit Nederland en Duitsland die onze fantastische wegen komen ontdekken tijdens onze Gravel-Fondo-Hageland. We zijn achter de schermen ook nog druk bezig om voor de deelnemers nog wat leuk te voorzien. De korte en lange afstand worden gereden op verschillende parcours, maar daarover later nog meer. De 1ste drankpost is voor beide ritten wel voorzien aan de Vlooybergtoren te Tielt-Winge. We hebben nog goed nieuws want vanaf volgende week geven ze eindelijk beter weer. We kunnen niet wachten om de afstanden te gaan verkennen en daar waar nodig nog bij te sturen.

Dit weekend is er de Strade Bianche om alvast wat in de sfeer te komen hebben wat foto’s van de officiële website geleend. https://www.strade-bianche.it/en/

Maar er er is een gravel liefhebber uit de buurt die ging deelnemen aan de wedstrijd voor wielertoeristen, hij ging mij wat foto’s mailen. Wij zijn alvast benieuwd wie er in het weekend als eerste over de meet gaat rijden. Of is de winnaar al gekend ….